WIE ZIJN WIJ

V&M Schilder- en Stucwerken is in 2013 als 3e generatie gestart in de huidige vorm. De keuze om onze diensten als schilder en stukadoor samen te voegen geeft u als klant het beste resultaat, omdat wij perfect op elkaar zijn ingespeeld.
Voordat we hier verder op ingaan; laten we ons even voorstellen.

De schilder; Kevin Verdaas, geboren in 1986 te Teteringen. Kevin is woonachtig in Etten-Leur met vriendin Tessa en dochter Fe uit 2016. Opa en papa, Walther Verdaas, heeft Kevin de kwast al jong in de handen geduwd. Kevin was geruime tijd werkzaam voor zijn vader bij schildersbedrijf Verdaas. Na de studie aan de Avans Hogeschool nam Kevin de beslissing om de zaak van zijn vader over te nemen, samen met zijn maatje en stukadoor Robbert Matthijs.

De stukadoor; Robbert Matthijs, geboren in 1991 te Teteringen. Robbert is woonachtig in Breda met vriendin Michelle en dochter Lou uit 2016. Robbert heeft zijn ervaring als stukadoor opgedaan bij SenseStuc en Visker. Al snel kwam er meer ambitie en de keuze voor het bundelen van schilders- en stukadoorskracht werd gemaakt; VenM was geboren.

Gezamenlijk leveren wij u het beste resultaat. Onze werkzaamheden sluiten naadloos op elkaar aan en lopen in elkaar over. We laten elkaar tijdig weten wanneer de ander aan de slag kan, we maken gebruik van elkaars expertise, zodat we u goed kunnen adviseren en zijn er calamiteiten, dan is herstel snel gedaan.